Projecten

Behalve aan particulieren biedt Fenestra ook service op maat van de projectmarkt. Ons confectieatelier staat bovendien ook ter beschikking van andere gordijnwinkels en raamdecoratie-speciaalzaken. 

 

Mogen altijd een beroep doen op Fenestra: binnenhuisarchitecten, interieurvormgevers, decorateurs, stilisten, bouwpromotoren, schildersbedrijven, facility managers van steden en gemeenten, beheerders van (kantoor)gebouwen, scholen en rust- & verzorgingstehuizen (RVT). 

 

We inspireren deze professionals graag in hun advies voor raam- en wanddecoratie,  en voor de binnenzonwering van winkel- en kantoorruimtes, restaurants, (charme)hotels, b&b’s, maar ook van RVT’s en scholen.

 

Ons gamma voor de projectmarkt bevat naast brandvertragende gordijnstoffen ook brandvertragend bedlinnen, telkens M1-gecertificeerd. Fenestra kan dan ook steeds een brandveiligheidsattest van de stoffen leveren, nodig voor de goedkeuring van uw gebouw.

 

Specifiek voor B&B’s, hotels of restaurants die op zoek zijn naar een extra ‘eye catcher’ in hun interieur heeft Fenestra het gamma Wood4Walls, voor een authentiek en natuurlijk hout- of teakaccent in diverse patronen. 

 

 

U werkt liefst met uw eigen collectie gordijnen of stoffen?

Geen probleem, u kan voor de confectie een beroep doen op het vakmanschap van ons eigen confectieatelier. En op uw vraag plaatsen wij uiteraard ook.