Gordijnen

Met het uitgebreide Fenestra-gamma aan gordijnen, raamdecoratie en ophangsystemen regelen we uw lichtinval naar wens en adviseren we u met ‘ton sur ton’-kleuren die matchen met de rest van uw interieur. 

 

Want gordijnen hebben zo vele functies: sfeer creëren, gedeeltelijk of volledig verduisteren, zon en hitte weren, licht filteren, lichtreflectie tegenhouden op uw tv-, laptop- of pc-scherm, isoleren tegen koude, tocht en lawaai, vermijden van inkijk...

 

Elke stof en elk ophangsysteem genereert alvast een verschillend effect naargelang zijn materie, voering, coating, kleur en textuur. 

 

 

Glasgordijnen/voiles

Glasgordijnen zijn al lang niet meer alleen wit.  Tegenwoordig vind je ze in allerlei structuren en kleuren. Ze hebben alvast een unieke verzachtende invloed op de sfeer in huis. Daglicht komt binnen en wordt op een aangename manier getemperd en het interieur krijgt een gezellig, besloten karakter. En ja, glasgordijnen houden ook nieuwsgierige blikken buiten.

 

 

Overgordijnen

Overgordijnen maken vaak het verschil. Ze kleden je interieur aan en geven aan elke ruimte een eigen uitstraling en stijl. Bovendien houden ze in de koude wintermaanden de warmte in huis, en houden ze in de zomer de warmte buiten. Het beste van twee werelden dus!

 

 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen vormen een hedendaags alternatief voor de klassieke glas- en overgordijnen. Ze zijn zonder twijfel de populairste raamdecoratie van dit moment. Of je nu een strak, hedendaags of klassiek interieur hebt, vouwgordijnen passen in elk interieur.

 

 

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn strakke panelen die naast elkaar schuiven om verschillende combinaties van lichtinval mogelijk te maken. Ze geven een modern interieur meteen dat ietsje meer. Ideaal voor grote glaspartijen, maar ook als scheidingswand. Bovendien confectioneren we ze in ons eigen atelier zowel in transparante als in verduisterende stoffen.