Binnenzonwering

Fenestra heeft ook een specifiek gamma voor binnenzonwering die zon en licht overdag optimaal naar binnen trekt of buiten houdt... afhankelijk van uw humeur of wensen.  

 

 

Lamellen

Horizontale en verticale lamellen (in aluminium, hout of textielbanden) bieden de perfecte combinatie tussen functionaliteit en sfeer, want u kan ze oriënteren naargelang de behoefte. U bepaalt altijd zelf de mate van lichtinval en privacy, terwijl u geniet van een vrij uitzicht. We hebben lamellen die het zonlicht reflecteren maar ook lamellen met een hogere thermische isolatie die de warmte in de winter beter binnen houdt.

 

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een budgetvriendelijk alternatief die uw interieur een strakke en nette look geven. U kan ze complementair aanvullen met bijpassende overgordijnen of sierpanden. Onze collectie rolgordijnen omvat een ruim assortiment uni-kleuren en dessins, zowel in licht doorlatende als verduisterende stoffen.

 

 

Plissé & dupli’s 

Plissé & dupli-gordijnen zijn als raamdecoratie uiterst geschikt in keukens en voor ruimtes die moeten verduisterd worden. Kenmerkend zijn de vaste plooien, en dankzij de elegantie van de profielen kunnen ze ook toegepast worden in speciale raamconstructies, glaskoepels en veranda’s. Hun coating zorgt voor een optimale zonwering. 

 

 

Duo rolgordijn

Dit type rolgordijn is een vrij recente innovatie waarbij verstelbare transparante en niet transparante textielbanden de functionaliteit creëren van een horizontale jaloezie, waardoor men wel eens spreekt van een roljaloezie. Het doek loopt in een lus op het rolgordijn en kan hierdoor in twee posities worden gehangen.

 

 

Screen rolgordijn  

Sta je open voor maximale lichtinval maar zorgt de zomer- of winterzon voor reflectie op uw TV-scherm? Of op het scherm van uw laptop of PC… net daar waar u uw thuiswerkplek had voorzien? Wij adviseren u graag. Een screen filtert het licht en zorgt bovendien voor een bijkomende isolerende werking. Het is afwasbaar en brandwerend op vraag.